807354389340702

Maak kennis met Hue

Hue is het innovatieve, draadloze verlichtingssysteem van Philips dat je letterlijk volledig naar jouw hand zet. Met behulp van je smartphone, tablet of computer stuur je makkelijk jouw verlichting aan. Ervaar licht op een geheel nieuwe manier!

Wat heb je nodig?

Philips Hue Bridge
De Philips Hue Bridge

De Philips Hue Bridge is het hart van jouw Philips Hue systeem. Hij verbindt jouw smartphone of tablet met je Philips Hue lampen. Er kunnen tot 50 Hue lampen en accessoires aangesloten worden op één Bridge.

De Bridge zit standaard in de Philips Hue Starter Kit. De Bridge moet via Wifi verbonden worden met het internet zodat je jouw Philips Hue Led lampen vanop afstand kan bedienen en je eigen sfeerverlichting kan maken.

Philips Hue lampen
De Philips Hue led lamp

Wil je ook een Philips Hue lamp kopen en zelf gaan experimenteren met de Philips Hue lampen? Eens je beschikt over minstens één Hue lamp of armatuur kan je beginnen experimenteren, mits deze verbonden is met je Philips Hue Bridge natuurlijk.

Er zijn Hue led lampen die je in je bestaande armaturen kan draaien, daarnaast zijn er armaturen waar de Hue lichtbron rechtstreeks in verwerkt zit zoals de Hue Beyond en Go. Alle Hue verlichting producten maken gebruik van slimme, energie-efficiënte LED-lampen.

Philips Hue app
De Philips Hue app

Om alles te bedienen zijn er verschillende regelsystemen voorhanden. De simpelste en meest gebruikelijke manier is de officiële Philips Hue app voor Apple of Android.

Verder kan je online een My Hue account aanmaken om je Hue led lampen en verlichting altijd en overal te bedienen. Ten slotte zijn er de draadloze Hue schakelaars zoals de Hue Tap en Wireless Dimmer Switch. Handig wanneer je smartphone zoek is.

Philips Hue Startersets (incl. Bridge)

Hue nieuwigheden 2016

  Hue Motion Sensor: Naast de reeds bestaande Hue Tap en Wireless Dimmer Switch komt er nu een Hue Bewegingssensor uit waarmee de verlichting aanschakelt wanneer er beweging wordt waargenomen, enkel wanneer het nodig is dus.

  GU10 White spot: Er wordt een GU10 White Ambiance spot uitgebracht die makkelijk in je bestaande armaturen gedraaid kan worden. Zo geniet je ook daar van de Hue technologie! Het kleurenspectrum van deze Hue White lampen reikt van warm tot koel wit.

  Hue Deco en Spots: Het aanbod wordt verruimd met tal van nieuwe productfamilies in vertrouwde designs en uitgerust met de Hue technologie. Deze spots, hanglampen, plafondlampen en tafellampen worden steeds geleverd met Hue Dimmer Switch in de doos.
Bekijk Hue Deco   Bekijk Hue Spots

  Verbeterde E27 White and Color: Philips verbeterde de Hue White and Color Ambiance E27 lampen. De nieuwe versie heeft een lichtjes betere kleurenweergave in de groen- en blauwwaarden, heeft een witte in plaats van grijze behuizing en is gemaakt van kunststof in plaats van glas. Er is een E27 starterset en uitbreidingslamp.

Beste Smarthomeplatform volgens Tweakers

Tweakers Awards winnaar beste smarthomeplatform

Hoera! Philips Hue viel de voorbije Tweakers Awards in de prijzen. Het ging naar huis als winnaar van het beste smarthomeplatform. De prijzen worden elk jaar objectief verkozen door de bezoekers van Tweakers. Een onderscheiding van zulke toonaangevende website is absoluut iets om fier op te zijn!

Tweakers is een website van De Persgroep en de autoriteit op het gebied van consumentenelektronica- en technologie. Met meer dan 4 miljoen unieke bezoekers per maand is Tweakers het grootste platform binnen de branche.

Nog andere vragen over Hue?

Speciaal voor jou helpen we de meestvoorkomende vragen rond Hue uit de wereld. Bezoek onze Philips Hue helppagina en benut het systeem optimaal!

© 2000 - 2018(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.