807354389340702
Home > Artemide > Dalu

Artemide Dalu


Artemide Dalù


Artemide Dalù is een heruitgave van een populair design uit de jaren ’60, ontworpen door Vico Magistretti. Dalù is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, alleen het originele design blijft hetzelfde. Het lichaam van Artemide Dalù is gemaakt van bewerkt thermoplast. Artemide Dalù is verkrijgbaar in transparant oranje of rood, of in wit of zwart. Artemide Dalù is een originele tafellamp voor directe verlichting.

Gebruik voor de rode of oranje Artemide Dalù gloeilampen van max. 25W en de witte en zwarte max. 40W. Haal dit retro design in hippe kleuren meteen in huis aan een scherpe prijs! Klik op de afbeeldingen hieronder voor gedetailleerde informatie over Artemide Dalù.
Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van verlichting.
Bekijk meer
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.