807354389340702
Home > Delta Light > Carree

Delta Light Carree


Delta Light Carree – vierkante plafondspots

Carree is Delta Light’s antwoord op eenvoudig te installeren, tijdloze en functionele inbouwspots. Het is een klassieker die niets van haar charme heeft verloren. Landelijk, modern, klassiek: de Delta Light Carree past in elk interieur.

Keuze te over

Bij de keuze van verlichting wil je geen water bij de wijn doen. Je wil de juiste inbouwspots voor elke kamer en situatie. Op dat vlak zit je goed bij de Delta Light Carree.

Deze plafondlampen zijn er voor binnen en buiten. Je kan kiezen tussen verschillende modellen – de ene al wat moderner dan de andere. Bovendien zijn vrijwel alle modellen verkrijgbaar in een hele reeks kleuren. Installeer bijvoorbeeld een alu grijze Delta Light Carree spot in een wit plafond, of ga voor wat meer contrast met een zwarte versie.

Daarnaast zijn er nog diverse lichtbronnen. Fluorescentie- en halogeenlampen blijven in het aanbod zitten, hoewel tegenwoordig heel wat mensen voor de Delta Light Carree LED kiezen. Door hun energiezuinigheid en lange levensduur zijn deze LED-varianten een uitstekende keuze.

Een Delta Light Carree voor elke kamer

Of je nu een gang wil verlichten of spots voor het keukeneiland zoekt: er is een passende Delta Light Carree voor elke kamer. In sommige gevallen is het handig om een richtbare inbouwspot te kiezen, bijvoorbeeld om een schilderij of designfauteuil in de kijker te zetten. Houd ook rekening met de lichtkleur. Een Carree inbouwspot ‘home comfort’ is bijvoorbeeld leuk in de eetkamer, terwijl je in de slaapkamer misschien beter een Delta Light Carree extra warm wit kiest.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2019(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden