807354389340702
Home > Delta Light > Vision

Delta Light Vision


Delta Light Vision wandlampen

Bij wandlampen werken eenvoudige vormen het best. Armaturen als de Delta Light Vision hebben een tijdloze uitstraling die in elke interieurstijl past. Dat is een van de redenen waarom onze Vision collectie zo gewild is.

Verschillende mogelijkheden

Met deze Vision heeft Delta Light een uitgebreide reeks ontworpen. Er zijn zowel enkelvoudige als dubbele modellen. Dat wil zeggen dat je de Delta Light Vision als uplighter, downlighter of een combinatie van beide kan gebruiken.

Ook de kleur kies je zelf. De eenvoudige witte en alu grijze versies blijven het goed doen. Maar er zijn tevens Delta Light Vision wandlampen met een donkergrijze afwerking of met een laagje chroom.

Hou je van gekleurde verlichting? Dan is de Delta Light Vision S RGB iets voor jou. Deze lamp kan alle kleuren van de regenboog produceren: rood, groen, blauw en meer.

Voor gebruik binnen en buiten

We hebben enkele Delta Light Vision wandlampen met een IP55. Dat wil zeggen dat je ze buiten mag gebruiken. Met deze armaturen kan je dus alle kanten uit. Hang ze in de gang, naast het bed, tegen de gevel of aan het tuinhuisje… alles kan!

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2019(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden