807354389340702
Home > Flos > Foglio

Flos Foglio


Flos Foglio

Flos Foglio is een design van Tobia Scarpa uit 1966. De randen van de armatuur worden als een blad papier in Folio gevouwen rond de lichtbron. Daardoor geeft Foglio een unieke combinatie van direct en indirect licht. Flos Foglio is een stijlvolle wandverlichting, die een warme gloed uitstraalt.

De tijdloze klassieker Flos Foglio wordt van poedergecoat of transparant vernikkeld, gebogen en gesneden metaal gemaakt. Het is een verlichting die direct, indirect en gedeeltelijk diffuus licht schijnt. Afmetingen: breedte 37 cm, hoogte 21 cm.

Flos Foglio bestaat in een zwarte, witte en nikkelkleurige uitvoering.

Kies hieronder een kleur in het menu en klik op de afbeelding voor gedetailleerde informatie over Foglio.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
Bekijk meer
© 2014 - 2020(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden