807354389340702
Home > Flos > Frisbi

Flos Frisbi


Flos Frisbi

Flos Frisbi is een ontwerp van Achille Castiglioni. Flos Frisbi is uniek door de frisbee-vormige reflector onder de lichtbron.

Flos Frisbi is een pendelverlichting met een prachtige combinatie van directe en indirecte verlichting. Door het gat in de reflector van Flos Frisbi schijnt het heldere licht rechtstreeks op tafe, tegelijk wordt het licht diffuus omhoog verspreid door reflectie op dezelfde frisbee-vormige plaat.

Met de opwaartse herhaling van het licht creëert Frisbi zachte atmosfeer.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
Bekijk meer
© 2014 - 2020(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden