807354389340702
Home > Flos > Snoopy

Flos Snoopy


Flos Snoopy

 
Flos Snoopy is een tafellamp voor diffuus licht, ontworpen door de gebroeders Castiglioni in 1967.

Het is misschien niet meteen duidelijk maar Flos Snoopy is wel degelijk een eerbetoon aan de gelijknamige stripheld. Bovenal is Flos Snoopy natuurlijk een leuke tafellamp. Charmant en schattig, Snoopy past perfect in elk interieur. De design tafellamp Flos Snoopy valt op met haar stijlvolle witte marmer voet en eenvoudige, stijlvolle zwarte kap.

Flos Snoopy heeft een hoogte van 36,9cm en een diameter van 39,4 cm. Klik op de afbeelding hieronder voor gedetailleerde informatie over Flos Snoopy.
Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
Bekijk meer
© 2014 - 2020(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden