807354389340702
Home > Flos > Viscontea

Flos Viscontea


Flos Viscontea

 
Viscontea van Flos is een speciale pendelverlichting ontworpen door Achille Castiglioni en Pier Giacomo Castiglioni in 1960. Het interne geraamte van Flos Viscontea is gemaakt van poedergelakt staal. Daarover wordt een cocon laag van kunstharsvezel gespoten voor de unieke diffuser.
 
Klik op de afbeeldingen hieronder voor gedetailleerde informatie over Flos Viscontea.

Met Flos Viscontea krijg je een rustige, relaxerende atmosfeer. De cocoon diffuser van Viscontea verspreidt een zacht licht, uiterst geschikt voor de slaapkamer maar ook boven om het even welke tafel.

Andere modellen die met dezelfde cocoontechniek zijn gemaakt: Taxaracum, Fantasma, Zeppelin.
Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
Bekijk meer
© 2014 - 2020(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden