807354389340702
Home > Flos > Zeppelin

Flos Zeppelin


Flos Zeppelin


Flos Zeppelin is een bijzondere en bekende pendelverlichting voor diffuus licht, ontworpen door Marcel Wanders. Flos Zeppelin springt meteen in het oog door de unieke vorm en het tijdloze design.
 
Flos Zeppelin is een extravagant, luxueus design, en een eerbetoon aan Wanders’ leermeester Achille Castiglioni. Zeppelin is immers geïnspireerd op Taraxacum, een andere cocoon lamp in de Flos collectie.

Het interne geraamte van de Zeppelin is gemaakt van poedergelakt staal met hierover een cocon laag van kunstharsvezel. In het midden van Zeppelin zorgt een kristallen bol voor parelende lichteffecten.
 
Zeppelin is stijlvol en heeft tegelijk iets spookachtigs door de draderige cocoonstructuur. Flos Zeppelin is verkrijgbaar in twee formaten. Klik op de afbeeldingen voor gedetailleerde productinformatie.
 
Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
Bekijk meer
© 2014 - 2020(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden