807354389340702
Home > Led-verlichting > Led-buitenverlichting > Vloer/oppervlak/grond > Staanlampen > Foscarini Twiggy Grid Grid Karmijnrood
Foscarini Twiggy Grid Grid Karmijnrood
Leveringstermijn: > 4 weken

€ 2479,28

+
-

Bovenstaande foto wijkt af van het effectieve product. Er is geen aparte foto beschikbaar voor elke variant, kleur, model.

€ 2479,28   incl. 21% BTW 

Kleur
+
-
Leveringstermijn: > 4 weken

Tot 30 dagen retourneren
Professionele ondersteuning

GRATIS levering door UPS


Advies nodig? Onze experts zitten klaar om jou te helpen. Contacteer ons
Productinformatie
Beknopte specificaties
Type lamp(en)
1 x LED max. 21W
Dimbaar
Nee
Waterdichtheid
IP65 Opspattend water/waterstralen
Technische fiche
Over product

Sterk gebogen

De Twiggy buitenlamp van Foscarini oogt flexibel, elegant en helder door de doorzichtige lampenkap maar deze iconische lamp is bovenal ook sterk. Het opvallende design van deze grote lamp valt op door de gebogen body. De lamp, verkrijgbaar in karmijnrood en greige straalt direct licht naar beneden maar verlicht ook op subtiele wijze zijn omgeving dankzij de transparante kap. De Twiggy lamp past zowel in een rustieke, moderne als klassieke omgeving. De Twiggy outdoor staanlamp is één van de velen uit de Twiggy collectie.

Italiaanse kennis en passie

Foscarini focust op design objecten die schoonheid brengen aan de ruimte die ze vullen. De decoratieve lampen verrassen en verleiden dag en nacht, binnen en buiten. Dankzij de samenwerking met internationale designers en hun kennis van verlichting heeft Foscarini al verschillende iconische lampen uitgebracht, met in het achterhoofd altijd de Italiaanse spirit, charisma en passie. Zijn kennis van materialen en technologieën combineerde designer Marc Sadler met zijn intellectuele curiositeit en passie voor schilderen.

Specificaties

De grote lamp is 195cm hoog met een totale breedte van 170cm. De lamp is energiezuinig (A++) en de LED lichtbron is inclusief. Het product bestaat uit gecoat glasvezel compositiemateriaal, PMMA, gecoat metaal en aluminium.

Reviews
Dit product heeft nog geen reviews. Wees de eerste en schrijf een review!
Productvragen
Over dit product werden nog geen vragen gesteld. Heb jij een vraag? Stel ze ons!
Technische details
Technische gegevens
Type lamp(en)
1 x LED max. 21W
Lamp(en) inclusief
Ja
Dimbaar
Nee
Aardingsklasse
2
Waterdichtheid
IP65 Opspattend water/waterstralen
Technische fiche
Licht- en energiespecificaties
Energielabel
Installatie en afmetingen
Gebruik
Buiten
Design
Collectie
Designer
Kleur
Karmijnrood
Materiaal
PMMA
Glasvezel
Aluminium
Metaal
Leveranciernummer
290003-65
dmlights artikelnummer
FO 290003-65
Leveringsvoorwaarden
Leveringstermijn
Garantie
2 jaar
Verkoopeenheid
Per stuk
Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2020(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden