807354389340702

Hoe lees ik een lichtverdelingscurve?

Zoals de naam al doet vermoeden, is een lichtverdelingscurve een visuele weergave van de lichtverspreiding van een lamp. Het probeert een 3-dimensionaal gegeven te vertalen naar een 2-dimensionaal medium. Op het eerste zicht ziet een lichtverdelingscurve er erg complex uit. Maar schijn bedriegt, want het is (relatief) eenvoudig te interpreteren van zodra je de verschillende onderdelen kent.

Lees meer...

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2019(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden