807354389340702

Heb ik aan klokarmaturen alleen genoeg om mijn eetkamer te verlichten?

De meeste klokarmaturen zijn downlighters. Ze schijnen dus enkel naar beneden. Dit is niet ideaal. Wanneer je in de verlichte ruimte onder een klokarmatuur zit, zal de rest van de ruimte nog steeds donker aanvoelen. Er is dus aanvullende verlichting nodig. Combineer bijvoorbeeld een klokarmatuur boven de eettafel met een tafellamp op de dressoir en een staanlamp naast de zetel.

Er zijn tevens klokarmaturen met een transparante behuizing verkrijgbaar. Deze downlighters verspreiden ook diffuus licht, waardoor de directe omgeving van de lamp minder donker is.

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2019(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden