807354389340702

Welke lamp moet ik gebruiken voor de meest natuurlijke kleurweergave in de spiegel?

Voor een optimale spiegelverlichting zijn er drie zaken om mee rekening te houden: de positie van de lamp(en), de lichtkleur en het soort licht.

Positie van de spiegelverlichting:
Bij de positionering van spiegelverlichting is het de bedoeling om harde schaduwen zoveel mogelijk te vermijden. In het beste geval plaats je links en rechts van de spiegel een lamp. Zo wordt je gezicht mooi egaal verlicht.

Ook een lamp boven de spiegel is mogelijk, maar zorg er dan voor dat deze breed genoeg is. Plaats je de verlichting boven een spiegelkast? Gebruik dan een L-beugel om de lamp wat naar voor te brengen.

Lichtkleur:
Voor spiegelverlichting kies je best een warmere lichtkleur. Dit brengt de warme tinten in je huid naar boven, waardoor je een natuurlijk, gezond kleurtje krijgt.

Soort licht:
Gebruik steeds diffuus licht als spiegelverlichting. Dit licht zorgt voor een zachte gloed, waardoor er minder storende schaduwen zijn. TL-lampen zijn uitermate geschikt, maar er is ook diffuse LED-verlichting verkrijgbaar.

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2019(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden