807354389340702

Kan ik ook profielen op maat bestellen?

Ja, het is mogelijk om verlichtingsprofielen op maat te bestellen. Deze worden volgens jouw wensen geproduceerd – ideaal voor op maat gemaakte verlichting in badkamers, keukens, woonkamers en kantoren.

Houd er wel rekening mee dat onze op maat gemaakte profielen niet teruggenomen worden. Een retour is dus niet mogelijk. Contacteer onze klantenservice voor meer informatie.

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2020(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden