807354389340702

Wat kan ik terugvinden in mijn dmlights account?

Eens je geregistreerd bent op onze website, kan je op jouw dmlights account terecht voor vele zaken. Een overzicht:

Overzicht

Mijn profiel

Een beknopt overzicht van jouw gegevens en je meest recente bestellingen.

Mijn gegevens

Hier vind je al jouw persoonlijke gegevens terug. Deze hebben we nodig om jouw bestelling te versturen, of om contact met je op te nemen omtrent vragen over je bestelling. Ook kan je hier aanduiden of je al dan niet onze dmlights nieuwsbrief wenst te ontvangen. Tot slot is het mogelijk om aan de rechterkant van het scherm je wachtwoord te wijzigen.

Mijn gegevens

Mijn bestellingen

Voor een overzicht van jouw bestellingen moet je hier zijn. Zo zie je onder andere de datum van elke aankoop, het totale aankoopbedrag per bestelling en de status van elke order. Je kan ook doorklikken naar de detailpagina van elke bestelling. Daar vind je in een handig overzicht onder andere je ordernummer, klantnummer en status van je bestelling. Ga voor meer informatie naar de categorie bestellingen in de helpsectie.

Mijn facturen

Wens je jouw facturen opnieuw te raadplegen? Geen probleem. Je kan hiervoor terecht in je dmlights account. Je kan tevens van elke factuur een pdf-bestand downloaden. Handig wanneer je bijvoorbeeld zelf je factuur wenst af te drukken.

Mijn facturen

Mijn offertes

Indien er voor jou offertes zijn aangemaakt, kan je deze hier eenvoudig terugvinden. Is de offerte volledig naar wens? Klik op de knop “offerte doorbestellen”, vul je facturatiegegevens in, en je bestelling is geplaatst.

Mijn leveringen

Op zoek naar informatie over jouw leveringen? Je kan het hier vinden. Indien je nog vragen hebt over een levering raden we aan deze pagina over leveringen door te nemen.

Mijn betalingen

Alles over je betalingen van historische transacties of lopende bestellingen kan je hier terugvinden.

Mijn klantnummer

Heb je je klantnummer nodig? Je vindt het linksboven in je account, net onder je naam.

Mijn klantnummer

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2020(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden