807354389340702
Home > Luceplan > Carrara

Luceplan Carrara


Luceplan Carrara

 
Alfred Häberli   ontwierp voor Luceplan de prachtige design vloerlamp Carrara. Luceplan Carrara ziet eruit alsof het gemaakt is van porselein. Het is daardoor een statige verlichting, onopvallend, neutraal en toch een streling voor het oog. Haar efficiënte, indirecte verlichting kan ook gedimd worden. Luceplan Carrara staat voor warme, decoratieve verlichting voor thuis of op kantoor. Met haar elegante vorm en effen glanzende kleur is Carrara een discrete doch mooie verlichting voor elk modern interieur.
 
 
Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van verlichting.
© 2014 - 2023(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.